Θάσος: Ψηφιακός μαστογράφος στο Κέντρο Υγείας Πρίνου

12 Φεβρουαρίου 202012:07

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εκφράζει την ικανοποίησή του σχετικά με την έγκριση αγοράς ψηφιακού μαστογράφου για το Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου.

Το εν λόγω αίτημα είχε υποβάλλει ο κ. Λαζαρίδης το προηγούμενο χρονικό διάστημα προς τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και το διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Δημήτρη Τσαλικάκη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και τους οποίους ευχαριστεί θερμά.

«Η πρόληψη σώζει ζωές», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Λαζαρίδης που έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση των προβλημάτων τα οποία άπτονται των ζητημάτων υγείας στην Π.Ε. Καβάλας.

Η προμήθεια του ψηφιακού μαστογράφου είναι προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και προβλέπεται να καλυφθεί με χρηματοδότηση από το επιχειρησιακό πρόγραμμα 2014 – 2020 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

kavalapost

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]