Σημαντικές δωρεές στο Νοσοκομείο των εταιριών PFIC και Λιπάσματα Καβάλας

2 Απριλίου 202011:44

Δωρεά δυο κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας από την εταιρία PFIC

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί την πυξίδα μας σε πολλές δράσεις και πρωτοβουλίες. Η PFICLTD με αίσθημα ευθύνης στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η Πατρίδαμαςθέλει έμπρακτα να συμβάλλει στην προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας. Η PFICαγόρασε και παρέδωσε δύο κλίνεςΜονάδας Εντατικής Θεραπείαςστο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Η PFIC, παρά τις δυσκολίες της σημερινής συγκυρίας, στηρίζει έμπρακτα τη συγκινητική προσπάθεια της Διοίκησης, των Γιατρών,των Νοσηλευτών και όλων των εργαζομένων του Νοσοκομείου καιτου Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕKAB) και είναι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια που έχει γνώμονα το κοινό καλό.

Απαντάμε θετικά, ως οφείλουμε, στην πρόταση της Κυβέρνησης και συστρατευόμαστε στον αγώνα για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.Η μάχη για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της κρίσης και τη διασφάλιση των μικρότερων δυνατών απωλειών σε ανθρώπινες ζωές είναι κρίσιμη και από αυτήν δεν μπορεί να απουσιάζει κανείς.

Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να συνδράμουμε το έργο τους με όλες μας τις δυνάμεις.

 

proininews

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]