Ρεσιτάλ Κλασικού Τραγουδιού με τη Μαριαντζέλα Χατζησταματίου

1 Μαρτίου 201709:30

Το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 20:30 στον κινηματογράφο OSCAR με ελεύθερη είσοδο, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας φιλοξενεί την υψίφωνο Μαριαντζέλα Χατζησταματίου σε ένα εξαιρετικό Ρεσιτάλ Κλασικού Τραγουδιού με γνωστές Άριες από Όπερες και όμορφα Τραγούδια. Συνοδεύει η πιανίστα Νεκταρία Παπαδημητρίου. 

Η κυρία Χατζησταματίου, που έλκει την καταγωγή της από την Καβάλα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στις Η.Π.Α. και ακολούθησε διδακτική-καλλιτεχνική καριέρα στην Ταϊλάνδη (Πανεπιστήμιο & Όπερα της Μπανγκόκ). Το πρόγραμμα που επέλεξε περιλαμβάνει δημοφιλείς άριες από όπερες των Μότσαρτ, Ντονιτσέτι, Ροσίνι, Μπιζέ και Ντβόρζακ, καθώς και όμορφα τραγούδια σε διάφορες γλώσσες.

Κεντρικό ρόλο θα έχει το διαχρονικό θέμα του Έρωτα, σε ένα ταξίδι από την Σλαβική μυθολογία στην Ιταλία της πρώιμης Αναγέννησης, από την Ισπανία της φλογερής Κάρμεν στη Νέα Υόρκη του Κόουλ Πόρτερ και στο Παρίσι του Κουρτ Βάιλ, με το αισθαντικό τάνγκο Γιουκάλι.

“Σας περιμένουμε σε τούτο το μαγικό ταξίδι, αυτό το Σάββατο!” , αναφέρει ο Γιούλης Παπαδόπουλος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]