Οι Onirama στην Ονειρούπολη Δράμας

29 Νοεμβρίου 201619:49

Λευκός καπνός από το σπιτάκι του Αη Βασίλη, όπου γινόταν η σύσκεψη για το μουσικό συγκρότημα που θα απογειώσει τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου , όσων τυχερών θα βρεθούν στον ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδας, στην Ονειρούπολη της Δράμας.

Ο Αη Βασίλης, μετά από ώρες προσεκτικής ακρόασης, επέλεξε τους αγαπημένους μας Onirama για να ταξιδέψουν στη Δράμα και να προσφέρουν μία εκπληκτική μουσική συναυλία.

Το μήνυμα μεταφέρθηκε από τα ξωτικά στους Onirama και η αντίδραση ήταν άμεση. Το τι ακριβώς είπαν θα το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
https://youtu.be/Bt58Dm9__eg

oneiroupolh-afisa-oniramaΚαι μη ξεχνάτε: Τα ξωτικά του Αη Βασίλη μαζί με τα ξωτικά της Δράμας ετοίμασαν για 37 ολόκληρες ημέρες δεκάδες ΔΩΡΕΑΝ διασκεδαστικές και επιμορφωτικές δράσεις και παιχνίδια για τους  μικρούς και μεγάλους φίλους μας.

            Και για να μην παραπονιούνται οι λίγο μεγαλύτεροι, το μουσικό πρόγραμμα των συναυλιών υπόσχεται ατελείωτη, ενέργεια, κέφι, ρυθμό και υπέροχες μελωδίες.

 Η μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων ξεκινά στην «Ονειρούπολη – Το Χωριό του Αη Βασίλη» και σας περιμένει όλους, προκειμένου να ζωντανέψουμε  όλοι μαζί το όνειρο των Χριστουγέννων.

Η Ονειρούπολη θα ανοίξει τις πύλες της στις  3 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2017.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]