Ο Αμοιρίδης στοιχίζει στον Μέτιο ο οποίος χάνει την Περιφέρεια

12 Φεβρουαρίου 201910:44

Η απομάκρυνση του Μιχάλη Αμοιρίδη από τον Χρήστο Μέτιο και με τον τρόπο που έγινε, δεν ήταν πολιτική. Δεν διαφώνησαν πολιτικά, δεν διαφώνησαν για θέσεις,  απλά ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης  Τουρισμού απομακρύνθηκε από τον Περιφερειάρχη γιατί ο τελευταίος δεν υλοποιούσε προγράμματα, δεν ήταν μεθοδικός και αποτελεσματικός.

Αυτό είχε σαν συνέπεια ο Μιχάλης Αμοιρίδης να συγκρουστεί μαζί του, πρώτον γιατί από την μη υλοποίηση είχε εκτεθεί ο ίδιος σε υποσχέσεις που έδωσε προς τους επαγγελματίες του τουρισμού, και δεύτερον, έβλεπε ότι το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής θα ηταν ιδιαίτερα αρνητικό.

Ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Θράκης κ. Κώστας Χατζηκωνσταντίνου σε συνέντευξη του που έδωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, επιβεβαίωσε ουσιαστικά και όλα τα παραπάνω. Ο κ. Χατζηκωνσταντίνου δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω, και αναφέροντας τα όσα έχει πράξει ο νυν αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, έμμεσα πραγματοποίησε μια σύγκριση ανάμεσα στις διοικήσεις της αντιπεριφέρειας τουρισμού (Αμοιρίδη – Αντωνιάδη) . 

Η απομάκρυνση του Μ.Αμοιρίδη , εκ του αποτελέσματος τελικά , στοιχίζει στον Χρήστο Μέτιο την Περιφέρεια, και στην Περιφέρεια αφίξεις.

Ακούστε τον κ. Χατζηκωνσταντίνου

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]