Μετά τις εκλογές το “Στέλιος Φιλιάγκος” στην Καβάλα – Κανονικά τα δρομολόγια της Πρωτομαγιάς

30 Απριλίου 201413:38

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν την Πρωτομαγιά τα δρομολόγια των ΑΝΕΘ και ΝΕΚ από και προς την Θάσο, καθώς τα πληρώματα των φέρι μποτ δεν συμμετέχουν στην αυριανή απεργία (σε αντίθεση με τα αντίστοιχα των πλοίων της NEL). Αναφερόμαστε, όμως, σε αυτές τις 2 εταιρείες καθώς, παρά το γεγονός ότι το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών ενέκρινε την ένταξη του πλοίου “Στέλιος Φιλιάγκος” στις ακτοπλοϊκές γραμμές Καβάλας-Πρίνου και Κεραμωτής-Λιμένα, η πλοιοκτήτρια εταιρεία “Όσιος Δαυίδ” υπέβαλε αίτημα ακινησίας 25 ημερών στο Υπουργείο Ναυτιλίας. ένα αίτημα αυτό έγινε δεκτό και ήδη έχει προωθηθεί στο Λιμεναρχείο Καβάλας.

Κατόπιν τούτου, θεωρείται βέβαιο ότι το “Στέλιος Φιλιάγκος” θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του μετά τις εκλογές. Η επίσημη αιτιολόγηση του αιτήματος ακινησίας δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανάγκη της “Όσιος Δαυίδ” να προετοιμάει το πλοίο (κάτι που αναμένεται να διαρκέσει 10 με 15 ημέρες).

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr