Καλό παράδεισο Κώστα Τζανίδη – Θα μας λείψεις πολύ…

1 Μαΐου 201421:41

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ λάβαμε ένα μήνυμα το οποίο δεν θα θέλαμε να λάβουμε ποτέ…

Το μήνυμα είχε στείλει ο καλός μας φίλος Γιάννης Τζανίδης και έλεγε τα εξής:

Πρωτομαγιάς μέρα διάλεξε ο Κωστής μας να μας αποχαιρετήσει για τους ουρανούς. Το τελευταίο αντίο αύριο 2/5 στις 2 στο νεκροταφείο.

Δυστυχώς οι λέξεις δεν βγαίνουν από το στόμα…οι λέξεις είναι πραγματικά λίγες για να εκφράσουν την θλίψη μας για αυτή την είδηση…

Ο Κώστας Τζανίδης ήταν μόλις 34 χρονών, ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Θεσσαλονίκη και ήταν αγαπητός σε όλους τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τις γνώσεις και τις δεξιότητές του (ήταν τεχνικός Η/Υ, είχε ανοίξει το ίντερνετ καφέ CITY στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού, και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με την σκηνοθεσία στα τηλεοπτικά κανάλια της Καβάλας). Ωστόσο εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια πάλευε με την επάρατη νόσο! Πάλευε, όμως, με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια και υπομονή, με την οικογένειά του να στέκεται δίπλα στο πλευρό του με την ίδια αξιοπρέπεια.

Δυστυχώς, όμως, ο αγώνας αυτός ήταν άνισος…

Η κηδεία του Κώστα Τζανίδη (τον οποίον ο γράφων γνώριζε από τα χρόνια του λυκείου) θα γίνει στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημοτικό Νεκροταφείο Καβάλας.

Καλό ταξίδι Κώστα. Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα σε σκεπάσει…

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]