Δράσεις για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον από το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

24 Αυγούστου 202212:52

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνιστικού προγράμματος Short and Green με ταινίες περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, διοργανώνει δύο παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 στον κήπο του Πολιτιστικού Χώρου ΑΜΚΕ ΚΥΚΛΩΨ (Αρχοντικό και Καπναποθήκη Αναστασιάδη) θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα “Ο Πολιτισμός ως μέσο εξέλιξης του δημόσιου πράσινου χώρου”, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών της Δράμας.

Την ίδια μέρα και ώρα (Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00), για τους μικρούς φίλους του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί παιδικό βιωματικό εργαστήρι περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο “Μικροί αγρότες”. Σημείο συνάντησης Πολιτιστικός Χώρος ΑΜΚΕ ΚΥΚΛΩΨ (Αρχοντικό και Καπναποθήκη Αναστασιάδη) και περίπατος στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας.
Η δράση απευθύνεται σε παιδιά 6-9 ετών, διάρκεια 2 ώρες.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr