Δίκτυο υδροδότησης στους Φιλίππους και το Κρυονέρι – Ένα έργο πνοής για την περιοχή

14 Νοεμβρίου 201319:17

Ένα σημαντικό έργο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των δημοτικών κοινοτήτων Φιλίππων και Κρυονερίου παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης από τον δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καβάλας Χρήστο Τσοχαταρίδη. Το έργο αυτό δεν είναι άλλο από την ολοκλήρωση του εσωτερικού δικτύου των κοινοτήτων Φιλίππων και Κρυονερίου, το οποίο και αποτελεί τμήμα της κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης Δήμου Καβάλας.

Το μήκος των αγωγών του δικτύου στις δημοτικές κοινότητες Φιλίππων και Κρυονερίου,  θα φτάσει τα 26.650 μέτρα, ενώ ο εξυπηρετούμενος πληθυσμός  της περιοχής από το έργο αγγίζει τα 5.000 άτομα. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2014 και κατασκευάζεται από η εταιρεία «Στυλιανίδης Α.Ε». Ο προϋπολογισμός  του έργου ανέρχεται στο ποσό 3.542.400 €, ενώ το ποσό συμβατοποίησής του ανέρχεται στο ποσό των 2.210.168  €.

Το έργο εκτελεί η ΔΕΥΑΚ με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]