Δαιμονισμένα Κρι Κρι & Three ‘n’ three στο Παλλάδιο

21 Δεκεμβρίου 201622:26

Την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο Παλλάδιο θα απολαύσετε μία ξεχωριστή rock συναυλία. Τα Δαιμονισμένα Κρι Κρι και οι Three ‘n’ Three θα παίξουν ζωντανά συνδυάζοντας σάτιρα, θεατρικότητα και ψυχεδέλεια πάνω σε Rock ήχους.

Είσοδος ελεύθερη!

Λίγα λόγια για τις δύο μπάντες

Τα Δαιμονισμένα Κρι Κρι είναι η μπάντα που έδωσε σάρκα και οστά στο αριστοφανικό rock, ένα πάντρεμα σατιρικού στίχου και μουσικής. Δύσκολα περιγράφεται ο ήχος τους. Ενώ στα αρχικά του στάδια ήταν πιο κοντα στο punk rock, πλέον έχει αφομοιώσει ποικίλα ηχοχρώματα, όπως για παράδειγμα progressive, ρεμπέτικο και άλλα. Πατρίδα της μπάντας είναι η Καβάλα, αλλά πλέον τα μέλη της έχουν διασκορπιστεί σε διάφορα μέρη του κόσμου. Για αυτό πραγματοποιούν λίγες και επιλεγμένες συναυλίες στις οποίες παίζουν κυρίως δικό τους υλικό και κάποιες διασκευές.

Οι Three’n’Three είναι ένα νεοσύστατο συγκρότημα όπου η βασική τους ιδέα είναι οι πολυφωνίες που χαρίζουν μια διαφορετική πνοή στα κομμάτια. Η μουσική τους αποτελείται κυρίως από παλιές και νέες επιτυχίες που έχουν γράψει ιστορία στο χώρο της μουσικής και των Musical.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]