Αυτοκίνητο εξερράγη στην οδό Βενιζέλου – Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

21 Απριλίου 201416:55

Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα όταν, γύρω στην 1 το μεσημέρι, οι 2 επιβάτες ενός παλαιού ΙΧ αυτοκινήτου μάρκας ALFA ROMEO βγήκαν έντρομοι από το όχημά τους όταν ξέσπασε φωτιά λόγω βραχυκυκλώματος την ώρα που αυτό εκινείτο επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, περί τα 10 μέτρα πριν την διασταύρωση με την οδό Κουντουριώτου. Η τύχη, βέβαια, στάθηκε με το μέρος των επιβατών, καθώς εκείνη την στιγμή το φανάρι στην συγκεκριμένη διασταύρωση ήταν κόκκινο, με συνέπεια να μπορέσουν οι περαστικοί να ειδοποιήσουν τους επιβάτες του οχήματος για την ύπαρξη άσπρων καπνών (σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αν το φανάρι ήταν πράσινο το αυτοκίνητο θα έστριβε στην οδό Κουντουριώτου και θα εκρήγνυτο, με απρόβλεπτες συνέπειες)

Αυτή η κίνηση απέβη σωτήρια καθώς, μόλις μερικά δευτερόλεπτα μετά την έξοδο των επιβατών, το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου εξερράγη με αποτέλεσμα το ALFA ROMEO να παραδοθεί στις φλόγες και να καταστραφεί ολοσχερώς. Σοβαρές υλικές ζημιές, επίσης, υπέστη ένα παρακείμενο μαύρο αυτοκίνητο μάρκας VW GOLF.

Από την έκρηξη και την φωτιά προκλήθηκαν, ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές καθώς ουδείς -τόσο εκ των επιβατών όσο και εκ των περαστικών- έπαθε το παραμικρό, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη για αρκετή ώρα χωρίς άλλα παρατράγουδα.


Βίντεο: CENTER TV

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]