Στο έλεος του χιονιά το ΤΕΙ Καβάλας-Χωρίς νερό και θέρμανση οι εστιαζόμενοι φοιτητές από τα Χριστούγεννα

10 Ιανουαρίου 201721:15

Με mail τους στο KavalaPress οι εστιαζόμενοι φοιτητές του ΤΕΙ Καβάλας καταγγέλλουν ότι έχουν μείνει χωρίς νερό και θέρμανση από τα Χριστούγεννα και πλέον φοβούνται ότι θα μείνουν και χωρίς φαγητό.

Διαβάστε το mail:

«Καλησπέρα, θα ήθελα να αναφέρω κάποια γεγονότα που αφορούν την κατάσταση που επικρατεί στο ΤΕΙ Καβάλας, μιας και δεν υπάρχει κανείς εδώ να απευθυνθούμε.

Πιο συγκεκριμένα, από το βράδυ της Κυριακής που ξεκίνησε να χιονίζει, οι δρόμοι μέσα στο ΤΕΙ δεν είναι προσβάσιμοι σε σημείο καθολικού αποκλεισμού του ΤΕΙ με την πόλη και βασικές υπηρεσίες.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή που συντάσω αυτό το email, δεν έχει περάσει κανένα μηχάνημα καθαρισμού της πόλης για να καθαρίσει ή έστω να ρίξει αλάτι στους δρόμους του ΤΕΙ. Σαν αποτέλεσμα αυτού, οι εργαζόμενοι στη φοιτητική λέσχη, να μην μπορούν να έρχονται ή όταν έρχονται, αναγκάζονται να φεύγουν πιο νωρίς, για να προλάβουν τα χειρότερα.

Αυτό σημαίνει, ότι, αύριο 11/01 ίσως να μην μπορέσουν να ανέβουν καθόλου οι άνθρωποί και η λέσχη να παραμείνει κλειστή και οι εστιαζόμενοι να μείνουν νηστικοί, αφού, ούτε και τα καταστήματα γρήγορου φαγητού στέλνουν παραγγελίες στο ΤΕΙ.

Επίσης, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ!!!! Το ζεστό νερό είναι κλειστό απο τις εορτές των Χριστουγέννων μέχρι σήμερα, όπως και η θέρμανση, η οποία μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει.

Ελπίζουμε, με την κοινοποίηση του θέματος απο μέρους σας, να ακουστεί το πρόβλημα και να αναλάβουν άμεσα δράση οι αρμόδιοι.

ΕΣΤΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]